nuff..nuff

Danish Little Closet

Danish Little Closet
We Sell Imported Diapers and Clothes

nuff.nuff

Make ur own GIFT here - - click - - click - - click - -

Pages

Friday, August 27, 2010

Gorgeous Baby In Kemeja @ Dress

contest: Gorgeous Baby In Kemeja @ Dress
due: 3 sept 2010

tuan rumah: mama papa aqish 













Ceritakan sedikit ape & kenapa anda menjadi Follower?
- firstly sebab nak join contest ni. bile da jadi follower, automaticly saya akan tahu new GA & contest from this blog

Ceritakan sedikit ape & kenapa anda suka terjah Blog Mama_Aqish?
- blog mama aqish merupakan sumber or reference sy bout new GA or contest coz of mdm anje kite ni amatla rajin join dunia contest-montest ni.

- blog mama aqish (personal blog) merupakan sumber gossip artis or SALE around malaysia ... hehe, selalu ada entry pasal nuff nang (sy bru kenal nuff nang...sy budak bru belajar, klu slh tlg tunjukkn)

- plus, saya geram tengok model cilik Anje tu, sape lagi kalau bukan Damia Nurin Balqis
- pandainya posing......... best betul kalau dapat gegirl yang comel n pandai bergaya nih.....dah la macam muka Amani....gerammmm

- Anje selalu buat contest...tapi sy selalu terlepas sbb bby sy kecik lagi, tak pandai bergaya n susah nak di gayakan. 

- lagi satu perkara, paling geram tgk followers Anje......beribu-ribu lemon (897:personal blog , 153: blog contest)

Ceritakan sedikit  sejak biler anda kenali Blog Mama_Aqish ni?
 -sejak bulan may 2010, saya baru mula menceburkan diri dlm dunia blogging ni bulan april 2010. sy tertanya2 contest n GA ni organized by siapa n sy tertarik tuk join contest. akhirnya sy addicted with contest n GA. since that, sy selalu terjah blog mama aqish tp tak jd follower lagi :)... skrg bru saya jd follower (jgn marah yer anje)


penyertaan baby saya
.
.
.



Nama Anak: Iqbal Danish Farris
Umur: 7 Bulan
Tarikh Lahir Anak: 17 January 2010 

tunggu apa lagi...jom JOIN ramai-ramai





4 comments:

  1. dear, tak leh nak tengok follower la...u ada hide follower ke?

    ReplyDelete
  2. salam, u tak follow http:damiaqish.blogapot.com.. nanti dah betulkan kasitau k

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Visit Our Online Shopping Centre