nuff..nuff

Danish Little Closet

Danish Little Closet
We Sell Imported Diapers and Clothes

nuff.nuff

Make ur own GIFT here - - click - - click - - click - -

Pages

Monday, May 14, 2012

BabyIbu Giveaway: Net’s Baby Cake

APA ITU DIAPER CAKE


.......

.....

...

.

adakah ia seperti ini


comel kan... tetapi diaper cake dari  Net’s Baby Cake  lebih comel kerana ia diperbuat dari bahan-bahan yang terpilih dan fresh




Diapers
1 receiving blanket
1 baby bib
1 short sleeve rompers
1 pair HM socks
1 soft toys

erkkk.....mcm mana nak mkn ni



menurut pak cik    kita ni

 baby diaper cake is made out of disposable diapers and other baby care supplies, such as baby oil, powder, bottles, wash cloths etc. The diaper cake construction is very functional and easy to disassemble. The diaper cake can have 1-4+ tiers and can contain whatever the budget allows. There are many styles of diaper cakes a few are bouquets, baby carriages and baby booties. Many diaper cakes can be customized to match a particular style, theme or color to fit the occasion.  


 menyediakan pelbagai bentuk dan pilihan menarik untuk semua majlis menyikut citarasa dan belanjawan anda semua

tema orange


tema biru hijau





untuk lebih pilihan sila terjah 

PILIHAN SAYA

3 - TIERS DIAPER CAKES


kerana waktu saya kahwin dahulu cake kahwin saya juga 3 tingkat... so saya teringin untuk hadiahkan 3-tier diaper cake untuk anak saya pula




3 - tiga angka harga...semestinya 
T - teringin untuk memilikinya
 i - ingredient yg terbaik 
e - efisien sebagai hadiah
r -  rekemen la pada kawan-kawan

Apa pendapat korang tentang Diaper Cake?
pada saya sgt sesuai sebagai hadiah bayi
kerana kekerapan penggunaan bahan diaper cake ini..
jadi ibu bapa tak perlu pening lagi..
bole order di sini


 kenapa saya menulis entry yang panjang berjela ini? kerana saya ini menyertai contest 


yang akan berakhir esok

15 Mei 2012

anjuran


sp0ns0r by




hadiah menarik menanti anda














Friday, September 30, 2011

teringin nak sambung belajar tapi...

me rase mcm da sampai mase tuk me sambung belajar. tahun perkhidmatan me kt TM pun da almost 3 years, that means me da boleh apply to continue my previous YTM scholarship for master.

tp, mampukah me?
nk sambung bidang ape? engineering gk ke? or switch to business admin?

the fact is, master candidate can be promote directly to manager post or higher.. and in TM, manager post even though in engineering units, the main task mostly about managing your subordinates. klu engineering pun tk sedasyat and serumit kilang. semua in system based, drawing also in system, programming...

so, me buntu.. need to think more. another thing.. nk part or full time.

if part time, we can choose local uni and still working during weekdays. but full time, they offer overseas means kene study leave and move to oversea. ticket for hubby and danish sponsor but how about living cost? cukup tk elaun me tuk tggung all expenses???

Thursday, September 29, 2011

padini warehouse clearance | all priced at RM5

At first entrance

At first entrance

me tk penah pegi mane2 clearance sale.. rupe2 nye begini care nya... ramai gile babeng la! takut me tgk. me berasak dlm 5 minit trus give up. nk balik.
then me tanye org2, rupa2nya da 2 jam dorg beratur. klu dpt masuk 1st entrance tu, ada lg entrance...
taubat me tk kn gi any factory sale..

p/s: ada tk sesape yg pegi lagi? u olls beli ape? best tk?

Tuesday, September 27, 2011

full mdication for me + vitamin c for my danish

La la la.... Nahas la kau batuk ku
La la la.... Nahas la kau batuk ku
selesai da urusan berjumpe si doctor. bertambah jugaklah collection ubat2 aku..
and hari ni aku mntk lak vitamin c tuk danish. harap2 dia sule coz perisa blackcurrent.
nasib la ek pantai (pm care), sape suh jd panel.. kihkihkih.

Wednesday, September 14, 2011

terkujat dengan nuffnang ~

me mmg tk le active ber-blog. nuffnang ni pun me sign up coz me tgk ramai yang sign up. me forst time sign up on dec 2010 kot. since that, tak depun ape2 income, me sendiri pun tertanya2 ape itu BE. then this morning, me BW to mama zharfan blog then MZ says that ramai yg maybe dpt BE, trus la gatal tgn me nk check. 

tup tup... terkujat me, rupa2nya bulan 7 ari tu me ada BE, lastly da tuka jadi ME. income pun ciput la... yer la, followers pun 17 org je.. hik hik. 

now me da ada 2 new BE, so me plan nak active blogging. maybe me kene post 3, 4 entries per day kot kan.. tp sape nak bace? followers pun ciput. tkpe la... me tulis je tuk me bace kembali bile da tua kan... insyaallah....



Thursday, July 14, 2011

majlis kesyukuran

image
today we are having majlis kesyukuran
at MCS ( malaysian carrier services) which is my department in TM Wholesale.
sgt meriah dgn makanan yg sedap dan byk. sume department TMW dijemput menghadiri majlis ni yang berlangsung di office kami TM Annexe 1, menara TM.
tambah best lagi, theme kami ialah 'pink and white'. so tuan rumah diminta pakai warna tersebut. sweet sgt all look pinkish. dgn roses and flower all over our office. sgt cantik.
thanx MCS for the tastiest food.

note: pic will be upload later

Monday, July 11, 2011

chicky club for danish

Chicky club
Chicky club
ha ha. we olls baru je buat chicky club card for danish. sbbnya, danish suke mkn drumstick and milo so klu ada card, murh skit harga chicky meal tu. sbb lain pun ada gak ;)


Sunday, July 10, 2011

transformers tix FREE

hubby, lil danish and me enjoying this
special event by TM as an appreciation. to TMW customer. yg best nya, its free. sgt worth it.

bukan satu tux je tau, but each customer can bring their whole family. klu yg ada anak 5 tu dptla 7 tix FREE. bila event2 tuk customer ni la staff boleh menyelit ;)

each tix plak dpt coupon to exchange with foods (mineral water, pop corn and. 1901). yummy....

and each tix dpt souvenir transformers keychain yg nice!

p/s: pic tk leh taruk lebih lak ngan iBLogger ni

finally, transformers is superb best plus tmbah best coz everything is free :) thanx TM, sgt bertuah bekerja dgn TM dan amat puas ati jd warga TM.

Friday, June 10, 2011

Tolong VOTE danish yer kawan-kawan

minta jasa baik kawan2 untuk vote danish .... voting sampai 10 june je... 10 hari je... jom vote

MAY 2011 Cutest Baby of the Planet




CARA- CARA NYA:

1) LIKE kt page MOM BLOGGERS PLANET

2) LIKE kt gambar Danish

itu saje...simple kan... 

jangan lupe vote yer kawan-kawan. voting sampai 10 june 2011 sahaja.

thanx in advance

Tuesday, June 7, 2011

Cutest Baby Smiling Contest





di adili oleh:  KAK ZIA KAK DIANA

hadiah di sponsor oleh:  'DAC Boutique Online'

due date: 1 july 2011; tepat pukul 11.59pm

penyertaan si manja saya
.
.
.

NAMA SI MANJA: Iqbal Danish Farris Bin Mohd Iqbal
UMUR SI MANJA: 1 tahun 4 bulan
NAMA IBU SI MANJA: Nurul Izyanni Mohd Zaki

JOM JOIN RAMAI-RAMAI

Sunday, May 29, 2011

MomBloggersPlanet Cutest Baby of the Planet – May 2011


duration: 15th to 30th May 2011

sponsor by:





MAY 2011 theme is “Cutest Baby in RED

here is my entry
.
.
.

Name: Iqbal Danish Farris Bin Mohd Iqbal
Age: 1 year 4 month
D.O.B : 17 January 2010
Mom Name: Nurul Izyanni
Dad Name: Mohd Iqbal
email: izyanni@gmail.com
facebook id: iqbal izyanni


This month’s Cutest Baby of the Planet Contest is proudly sponsored by:




Thursday, May 5, 2011

Baby Nurkheir 1st Giveaway: Si Manja Chumil Bertudung/ Berbaju Melayu


berakhir pada 10 Mei

kategori A: baby muslim

NAMA PENUH: Iqbal Danish Farris
TARIKH LAHIR : 17 Januari 2011
UCAPAN KHAS UNTUK ANAK : Semoga menjadi anak yang soleh serta mampu memberikan kebahagiaan kepada semua orang yang disayangi

ID FOLLOWER: ummi danish
REFERRER:  nana amrul

Wednesday, May 4, 2011

Alhamdulillah ~ entry kemenangan

sila jangan terkejut yer... saya mahu buat marathon entry kemenangan... he he he (bz sgt smpi tk wat entry b4 this)

babah and danish is the 3rd winner

full entry click here 


me won the best entry
full entry click here


danish is one of the winner

full entry click here
danish is the winner (boy)


full entry click here
ummi won RM 10 voucher from Tote Boutique
ummi yang NO 10 yerr :)

danish is the winner (category B)


full entry click here

danish is the winner (boy)
full entry click here
thank to all yang comment at mamaRifqi nye blog.... thank u so much.


and last but not least

danish is one of the winner
full entry click here
Ok...ini sahaja kot yang terbaru... nnti saya upload hadiah pulak yerrr... :)

Tuesday, May 3, 2011

we are the winner @ MUMcentre | family category


ho yeah.....syukur alhamdulillah coz kami terpilih as the winner for family category.first time masuk contest nih, and nasib menyebelahi kami tuk memenangi kategori family ni...


gambar yang kami pertandingkan. 


photo taken during our family holiday kt singapore. maybe, photo ni terpilih coz MUMcentre ni asal from Singapore :)) jom review address dia

Singapore Office
111 North Bridge Road
#27-01 Peninsula Plaza
Singapore 179098

Mondays to Fridays
9.00 am to 6.00 pm

Phone: +65 6410 1538
Fax: +65 6415 1598
Email: info@mumcentre.com


ok, last but not least, gambar-gambar category lain yang menang gak....





Wednesday, April 27, 2011

Bila hati berbunga ~

juz a simple entry to say Alhamdullillah

mode Happy plus tak Sabar nak tggu hari esok

mengapa

?
?
?

coz Mr. Bonus da masuk.......kay leh la list kn wish

but yg penting juz 1/3 je

balance must masuk ASB

then

bukak SSPN for Danish

alhamdullilah Ya Allah atas rezeki ini, sesungguhnya semuanya datang dari kerelaanMu

fun fact: jgn bersedih jika terlepas dari satu rezeki yang besar kerana semua itu ujian dari Nya. 
Sekiranya Allah mengatakan rezeki itu milikmu, 10 org yang halang pun, ia tetap milikmu.
Sekiranya Allah mengatakan rezeki itu bukan milikmu, 10 org yg beri rezeki pun tetap tidak diterima olehmu.
Oleh itu, bersyukurlah dengan segala kurniaan Nya
Redha dengan ape yang ditakdirkan.

Related Posts with Thumbnails

Visit Our Online Shopping Centre